Els cursos de l'ICO a TV3

El proper dimarts dia 10 de setembre, TV3 emetrà un episodi del programa "El Medi Ambient" de 3 minuts de durada sobre els cursos de l'Institut Català d'Ornitologia, en el que participa un servidor i una colla d'alumnes que van prestar-se a ser filmats en classes pràctiques al camp i teòriques a l'aula.

No l'he vist i no sé com l'hauran editat però en la gravació vam filmar com ensenyem ornitologia al camp, ajudant a l'alumne a utilitzar la guia de camp, donant pistes sobre el ocell que han d'identificar sense dir-lo de bones a primeres, fent-los fixar en els cants i reclams, entre d'altres. La filmació es va fer a la Reserva del Remolar, al Delta del Llobregat.

En l'aula, vam filmar alguns detalls de com donem la classe i com fem competicions (sense premi...) entre grups d'alumnes identificant ocells a la web www.birdid.no. Espero que hagin posat aquesta part perquè és molt significativa del tipus de cursos que fem. Això es va filmar a l'aula (de luxe) que ens deixa l'Ajuntament de Viladecans al Parc de Negocis "Viladecans Business Park", a qui aprofito per agrair la seva predisposició per les activitats de formació que fem.

El programa serà emès el dimarts 10 de setembre a l'hora habitual del programa, cap a les 14:15, abans del telenotícies migdia. No us el perdeu!

Info dels cursos de l'ICO aquí: http://www.ornitologia.org/ca/queoferim/formacio/programa.html


Comentaris

  1. Hola Abel, jo el vaig veure i em va agradar molt!!!! Quins records!!!!!!

    ResponElimina
  2. Sí, m'alegra que et porti bons records, Quim. Jo també recordo molt el curs en el que tu vas estar. Ens ho vam passar estupendament!
    Una abraçada

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars