Algunes raons per anar al Delta Birding Festival

Com molts sabeu el proper 26, 27 i 28 de setembre tindrà lloc el Delta Birding Festival, organitzat per Oryx, Fundació Catalunya-La Pedrera i l'ICO, en el qual un servidor hi està implicat personalment. Aquí aniré posant algunes notícies i en aquest moment vull donar-vos dues raons per assistir-hi:

1.- Pots guanyar una pasta!
Els diferents expositors, faran una sèrie de concursos i sortejos de material que valen una pasta. Hi haurà el següent:

1. Cata i trípode Swarovski valorats en la friolera de 4.500€. Només necessites omplir llistes de Ornitho.cat durant el setembre, anar a la fira, registrar-te i entres en un sorteig. Encara que siguis un passerell, novato, no mereixedor d'un producte de tan alta gamma, te'l pot endur (perdó per la conya!). A sobre, jo no puc participar-hi perquè sóc de l'organització. Quina ràbia!
2. Càmera Bushnell. Sortejada entre els assistents a la fira. Al voltant de 600€
3. Prismàtics Zeiss Terra. Sorteig. 500€
4. Uns altres prismàtics Zeiss Terra. Sorteig. 500€
5. També uns altres prismàtics Zeiss Terra. Sorteig. 500€
6. Illustrated Checklist of the Birds of the World de Lynx Eds. Vol 1 i val pel Vol. 2. Només necessites llençar-te a la piscina a identificar ocells del Paleàrtic Occidental. Hauràs d'identificar imatges d'ocells que apareixeran en pantalla durant 20 segons i cants que aniran sonant pel voltant. En una sala amb tots els freakies junts. Encara que oficialment no hi puc participar, estaré a la sala fent el concurs per veure si aconsegueixo no quedar massa malament... 370€
7. Illustrated Checklist of the Birds of the World de Lynx Eds. Vol1. Segon premi del Lynx ID Challenge. 180€.
8. Extremely Rare Birds of the Western Paleartic + Peregrine Falcons of the World. Tercer premi del Lynx ID Challenge. 52€.

Els he posat així tots separats perquè es vegi que hi ha 8 oportunitats de guanyar alguna cosa, o sigui que no està gens malament. Per cert, els llibres de Lynx, encara que com a valor monetari semblen discrets front als premis d'òptica, cal dir que el Checklist és una obra magna d'un parell de nassos. I aquí ve una altra raó per anar al DBF:

2. Forrar-te a veure bitxos raros al Delta en plena migració de tardor.
Encara que el Delta per sí ja és una canya, pel twitcher és la bomba! Filtrant a l'ornitho.cat el ocells raros o molt raros que es veure l'any passat del 20 al 28 de setembre de l'any passat (una setmaneta al voltant de les dates del festival), surten ni més ni menys que aquestes espècies. Sobren paraules! Twitchers a babejar...


Ens veiem. Bon birding!

Comentaris

  1. Jo ja pensava anar, però ara m'has fet encara més dentetes amb la Daurada petita del Pacífic i la Siseta... per sort (i perquè una és una mica twitcher) l'any passat vaig veure la Cuereta citrina i el Corriol pit-roig als Aiguamolls de l'Empordà (també al setembre), però ara NECESSITO bimbar aquest parell!
    Ets molt dolent...

    PD: no t'amoïnis que si guanyo el cata, el "cataràs".... jijiji

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ohhhh! Quin joc de paraules amb el cata i cataràs.... Jajaja!
      A veure què bimbem aquest any al Delta. Tenint en compte que encara hi hauran més ulls mirant, aposto que encara sortiran més bitxos destacables.

      Elimina
  2. Ens veiem allà! Serà molt interessant!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres, com sou aquests twitchers, que teniu els gavians argentats de potes roses que us vénen a menjar trossets d'entrepà al pati. Literalment!
      Ens veiem

      Elimina
  3. Jo sí que hi puc participar…encara que mai no guanyo res :-(
    Potser serà l'excepció que confirma la regla?

    ResponElimina
  4. Només et diré que he demanat les vacanses des del 26 de setembre per poder anar-hi! :D porto tot l'estiu castigada sense birding i estic amb un mono..! ens veiem pel DBF!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Què tot l'estiu sense birding?! Marta, no m'esperava pas això de tu... Jajaja! Doncs ara a recuperar el temps perdut, que malgrat només som a finals d'agost la migració ja està arrencant amb ganes.
      Ens veiem!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars