Flipareu amb el Delta Birding Festival 2015!

Per al Delta Birding Festival d'aquest any 2015 (dates 18, 19 i 20 de setembre), tenim un cartell de convidats que serà la bomba. N'hi per tots els gustos (sempre i quan aquests gustos siguin exquisits, és clar ;-)


Hadoram Shirihai
Autèntic crack en identificació de tota mena d'ocellots i que ha publicat llibres sobre bitxos tan variats com tallarols (coautorat amb el director de l'ICO, Gabriel Gargallo) i aus marines, a les que ha dedicat bona part de la seva atenció en els últims anys.
És nivell freaky-malalt. Vindrà al DBF i, aprofitant que el Pisuerga passa pel Delta de l'Ebre, es quedarà15 dies pardalejant per la península ibèrica...

Dick Forsman
Un altre obsés, en aquest cas pels rapinyaires. Ha fet la guia dels rapinyaires d'Europa i Orient Mitjà més completa fins l'actualitat (a un nivell de descripció de plomatges que, personalment, em baixa la moral de veure quan em falta per saber) però no n'ha tingut prou i presenta nou llibre.

Markus Varesvuo
També finlandès, com l'anterior, Varesvuo és un crack de la fotografia d'ocells. Les seves fotos et deixen sense alè i et preguntes com dimonis algú pot captar les imatges amb aquell dramatisme.

Dani López Velasco
Rodamón i guia ornitològic de BirdQuest, agència de viatges ornitològics britànica, que viatja incansablement (bé, suposo que en realitat deu acabar rebentat) buscant els bitxos més raros que els clients li demanen. Aquest any guiarà viatges a llocs com Papua Nova Guinea, Madagascar, Filipinas, Costa Rica, Uganda i Perú...

Ponç Feliu i Aleix Comas
Un parell que els poden igualar però mai superar, en la malaltia de l'obsessió ornitològica. Parlaran de Big Years, Maratons, twitchers, llistes i tot aquest entorn des de l'experiència d'haver participat en esdeveniments d'aquest tipus en tot el món, incloent-hi la World Series of Birding de Cape May (lloc mític pels apassionats del tema). Parlaran també de l'experiència de fer un Eco Big Year, en el que no pot agafar cap mitjà de transport que contamini en origen o en destí (ni cotxe, ni bus, ni tren...). O sigui, a peu o en bici.

N'hi haurà força més que encara han de confirmar, principalment de Parcs Naturals de Catalunya i centres d'investigació d'arreu d'Espanya. I quan estigui tot més confirmat, parlaré també d'algunes noves activitats que també seran la bomba. Stay tunned...

Bon birding!

Comentaris

  1. Visca, visca !!!
    Un altre Delta Birding Festival !!!

    Felicitats Abel i tropa.

    Una forta abraçada,
    Helena

    ResponElimina
  2. Ja veig que cada any millor.
    Bona feina Abel!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars