Aplicació Moixó per a Android

Dos ornitòlegs-informàtics han fet una aplicació d'ajuda per la identificació d'ocells, manteniment de llistes i altres funcions desenvolupada per a Smartphones amb el sistema operatiu Android. Demanen que els provem l'aplicació i fem els comentaris pertintents.

A banda de polir l'aplicació, encara manca entrar les dades de moltes espècies (aprox. 37%), la majoria no passeriformes. La versió que hi ha ara és molt preliminar, així que mireu-ho des d'aquesta perspectiva (diuen que encara els queden uns 3-4 mesos de feina).

Està penjat a Google Play, es diu MOIXÓ i si ho poseu al buscador de Google Play surt immediatament.  Si voleu donar-li una ullada i fer aquí els vostres comentaris, els remetrem als autors.

                           MOIXÓ


Comentaris

  1. L'he provat. No li veig massa aplicació. Lo de la identificació guiada no m'acaba de convencer.

    ResponElimina
  2. L'estic revisant i crec que aquesta aplicació és una bona idea a la que encara li falta madurar. La gestió de les llistes pot estar molt bé si ho enllacen amb l'ornitho.
    Quan me l'hagi mirat una mica més penjaré aquí les impressions que hagi tret. La identificació guiada pot estar bé pel principiant molt principiant, o sigui que no s'ha de descartar la seva utilitat.

    ResponElimina
  3. A mi m'agrada, però haig de dir que començo ara en això dels ocells.
    per cert, no hi es el Rossinyol del Japó.

    ResponElimina
  4. Efectivament, no hi ha el Rossinyol del Japó. Esperem que en alguna nova versió hi aparegui.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars