Guia de camp: recull per a principiants

Amb el temps, els articles del blog van quedant enrere i, com que ja no s'anuncien a les xarxes socials, van caient en l'oblit. Tot i així, resulta que n'hi ha molts que són tan vàlids ara com quan es van penjar anys enrere. Això és especialment cert pel que fa als articles en què un servidor oferia consells per a principiants. 



Per als qui heu començat més recentment i encara teniu dubtes sobre com utilitzar la guia de camp, quina seleccionar i altres dubtes, aquí teniu un recull d'articles. Hi ha alguna cosa desactualitzada però que bàsicament té a veure amb les edicions de les guies que s'han anat publicant però, en qualsevol cas, no modifiquen el contingut.

Us recomano llegir-los en l'ordre en què us els presento, començant per un més genèric sobre com iniciar-vos en ornitologia que recomano molt. En dies posteriors penjaré reculls sobre prismàtics, prendre notes i altres temes d'interès per començar a gaudir dels ocells al màxim.

Com iniciar-se
Ús de la guia de camp
Escollir guia de camp
La Svensson-Mullarney
Els colors dels ocells

Espero que aquest recull sigui útil per als que esteu en la típica fase durant els aproximadament primers dos anys del vici de l'ornitologia i us motivi a continuar pardalejant, pardalejant i pardalejant...

Bon birding!








Comentaris

Entrades populars